De allereerste wens van Cordaan Thuisdiensten

15 oktober 2019

Mevrouw Boosten is samen met Floortje, coördinator bij Cordaan Thuisdiensten, naar de Hortus Botanicus in Amsterdam geweest. Een botanische tuin met meer dan zesduizend tropische en binnenlandse bomen en planten, waar mevrouw Boosten zeer benieuwd naar was.

Mevrouw Boosten stond al keurig buiten te wachten voor haar huis, waar Floortje haar kwam ophalen. Tijdens de autorit hebben mevrouw Boosten en Floortje kennis met elkaar gemaakt, best spannend wanneer je de ander van te voren helemaal niet kent.

Al snel bleek dat mevrouw Boosten buiten het feit dat ze klant is van Cordaan Thuisdiensten, ook lange tijd werkzaam is geweest bij Cordaan Thuiszorg. Ze heeft verschillende functies vervult zoals verzorgende C en planner.

Met drie kinderen, zes kleinkinderen en als hobby breien en haken verveelt mevrouw Boosten zich niet of nauwelijks. Maar helaas komt ze niet zo vaak meer in het centrum van de stad. Wat het extra leuk maakte dat, voordat de wens bij de Hortus Botanicus uitkwam, er een stukje gewandeld werd langs het stadhuis, de markt en het Waterlooplein.

Eenmaal bij de Hortus Botanicus aangekomen hebben de twee ruim de tijd genomen om alles te zien. Ook voor Floortje was het de eerste keer in de botanische tuin, wat het leuk maakte voor beide om de tuin te ontdekken.

Voordat mevrouw weer thuis afgezet werd, hebben ze nog een patatje gegeten en de dag gezellig afgesloten.