Informatie voor onze medewerkers

Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus in Nederland zijn wij extra alert. Wij zijn ons bewust van de risico’s die het coronavirus met zich meebrengt en houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Veiligheid voor klanten en medewerkers staat daarbij voorop. Samen met de Kenniskring Veiligheid van Facilicom hebben wij per onderdeel van Incluzio passende maatregelen getroffen. Voor alle medewerkers geldt dat we de hygiënerichtlijnen van het RIVM volgen. Belangrijk is dat wij geen eigen aanvullend beleid ontwikkelen, maar het RIVM volgen bij het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.
 
Intern hebben we gecommuniceerd over de bedrijfsspecifieke maatregelen die er genomen zijn. Heb je deze niet gezien? Check je mailbox of je medewerkersportaal (zoals RemotePro of AFAS insite). We hebben ook alle informatie verzameld in een Q&A. Mocht je de informatie niet kunnen vinden, neem dan contact op met je leidinggevende. Hij of zij kan je bijpraten over de genomen maatregelen. 
 
We begrijpen dat er veel van jullie als zorgpersoneel en personeel in vitale organisaties wordt gevraagd, we bedanken jullie dan ook voor de inzet en de flexibiliteit.