Dagboek van een medewerker

5 mei 2022

Een dag van een regiocoördinator. Hoe ziet die er eigenlijk uit? Lees hier het dagboek van Niels Lohschelder, regiocoördinator Nieuw West.

Maandag
Zoals gebruikelijk gaat rond 6.45 uur de ‘wekker’. Het is onze dochter Nina. Een drukke werkweek voor de boeg. Vandaag springt de kennismaking met de klantenraad er voor mij uit. Ik ga het stokje overnemen van Peggy Smeets en sluit voortaan aan bij de bijeenkomsten van de klantenraad. Aan het eind van de dag kan ik concluderen dat het waardevol was om elkaar te leren kennen.

Dinsdag
Dinsdag is een dag met veel afspraken. Omdat we op dit moment kampen met een personeelstekort ben ik enorm blij dat een van deze afspraken een kennismaking is met een potentiële nieuwe medewerker. En ja hoor! Een super enthousiaste en gemotiveerde kandidaat. We hebben er weer een collega bij!

Woensdag
Vandaag gaat de wekker al behoorlijk vroeg. Nina besluit al om 6.00 uur dat de dag gaat beginnen. In de ochtend verwerk ik mijn mail, zodat deze weer helemaal bij is. In de middag heb ik drie gesprekken met medewerkers. Tijdens zo’n gesprek kijken we samen wat er nodig is om het werk nóg beter en met nog meer plezier te kunnen doen. Nadat ik het laatste gesprek heb afgerond, ga ik met partner Aukje en Nina een hapje buiten de deur eten. 

Donderdag
Donderdag is pappadag, mijn vrije dag. Al vroeg in de ochtend ga ik een stukje wandelen met Nina. Onderweg drink ik altijd een heerlijke espresso in het Westerpark. De dag is regenachtig en ’s middags ga ik maar eens voor een aantal dagen vooruit koken. Soep, pasta en salade. Ik ben er maar druk mee vandaag.

Vrijdag
De dag begint goed. Het eerste bericht dat ik lees is dat er een match is gemaakt tussen een klant en iemand uit het Burennetwerk. In deze eenzame maanden zocht een klant een wandelmaatje bij mooi weer of een praatje bij haar thuis bij slecht weer. Fijn dat er een goede buur is gevonden. Om 17.00 uur is het mooi geweest: ik ga genieten van een welverdiend weekend.