Actueel

Peggy Smeets volgt Janna Steinbusch op als directeur Thuisdiensten bij Incluzio

04/11/2021
Delen via \a\a
Met ingang van 18 oktober 2021 is Peggy Smeets directeur Thuisdiensten bij Incluzio. Onder haar verantwoordelijkheid valt dan niet alleen Cordaan Thuisdiensten, waar zij tot dan manager was, maar ook Axxicom Thuishulp. Peggy is de opvolgster van Janna Steinbusch. In veertien jaar tijd heeft Peggy meerdere functies vervuld binnen Facilicom.
Peggy Smeets; blonde jonge vrouw met glimlach op haar gezicht.

Met het aantreden van Peggy Smeets als nieuwe directeur zullen de banden tussen de twee thuiszorgorganisaties nog meer worden aangehaald. Beide blijven actief in hun eigen regio’s: Cordaan Thuisdiensten werkt uitsluitend in Amsterdam en Diemen, Axxicom Thuishulp heeft contracten door het hele land. ‘Waarom zouden we op twee plekken het wiel uitvinden? We kunnen nog meer samen doen, zoals de gezamenlijke ontwikkeling van opleidingen voor onze thuishulpen. En beide organisaties kunnen profiteren van elkaars sterke kanten.’

Naam en identiteit blijft behouden

Voorop blijft staan dat beide organisaties hun eigen naam en identiteit behouden. In haar nieuwe rol blijft de thuishulp centraal staan, belooft Peggy. In twee jaar tijd heeft zij als manager van Cordaan Thuisdiensten de hulpen een belangrijke positie in de organisatie gegeven, door de verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen en hulpen optimaal te faciliteren.
 

Een tevreden hulp zorgt voor een tevreden klant!

Peggy: ‘Voorheen waren de managers de baas bij Cordaan Thuisdiensten. Maar wie weet er nu beter hoe je een thuishulp kunt faciliteren in het werk dan die thuishulp zelf? Ik geloof heel erg in een relatie met mensen. Zeker in deze tijd waarin het heel moeilijk is om personeel te vinden is het belangrijk dat mensen zich gewaardeerd en gezien voelen. Als je blij bent met je werk, en je voelt je gezien en je wordt gefaciliteerd, ga je ook met plezier naar de klant.’ Een tevreden hulp zorgt voor een tevreden klant!