Tip: Meer Bewegen voor Ouderen

18 mei 2022

Om langer thuis te blijven wonen is het belangrijk zo lang mogelijk actief te blijven en initiatieven te ontplooien. Daar blijf je fit van; lichamelijk en geestelijk! Soms heeft iemand ook wat extra ondersteuning nodig thuis. Of gewoon wat gezelligheid. Daarom geven we onze klanten regelmatig tips. Kent u MBvO – Meer Bewegen voor Ouderen - al?

Gymmen. Volksdansen. Of zwemmen. Heeft u daar weleens zin in? Maak dan kennis met MBvO: Meer Bewegen voor Ouderen. Wij organiseren (sportieve) activiteiten voor ouderen vanaf 55 jaar. Ook met een beperking of chronische aandoening kunt u meedoen. Van een beetje beweging wordt u lichamelijk sterker. Ook is het gezellig: het sociale contact staat centraal. 

De laagdrempelige activiteiten worden in vrijwel heel Amsterdam en in Diemen wekelijks georganiseerd (niet in de schoolvakanties). Ook bij u in de buurt kunt u daardoor de spieren losmaken. De kosten zijn laag, en u kunt rekenen op goede begeleiding. Er staan ervaren en enthousiaste begeleiders klaar. Doe gewoon eens een les op proef mee, geheel kosteloos. Reken maar dat u enthousiast wordt. Of kijk wat er allemaal te doen is op www.mbvo-amsterdam.nl. Liever bellen? Dat kan: 020-8861 070.